top of page
  • fransescaquartey

Sista året som VD på Västerbottensteatern - nya kulturhuset & medalj av kungen!Så fantastiskt det var att stå där, framför det nya kulturhuset - Sara Kulturhus. Alla år av förberedande arbete, inte minst av min föregångare Med Reventberg och nu äntligen är det dags att flytta in!Vi får celebert besök av Sveriges kronprinsessa Viktoria. Skådespelaren Gunnar Eklund gjorde ett utdrag ur "När prinsen kom till byn" .Min mamma kom från USA för att vara vid min sida när jag skulle få medalj av kungen.Så härligt att ses igen!Hans Majestät Kung Carl XIV Gustav och Drottning Silvia.Kände mig djupt hedrad av att få denna medalj för mina " betydande insatser inom svensk scenkonst".Här är den, medaljen av 8:e storleken i Serafimerordens band!Det skålar vi för mamma!2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page