top of page
  • fransescaquartey

JANUARI 2024 - NYTT ÅR, NYA MÖJLIGHETER

Uppdaterat: 15 jan.

Det nya året rivstartade med en riktig köldknäpp! Köldrekordet slogs i Jokkmokks kommun där temperaturen mättes till -43,6 grader, men även i Västerbotten har det varit riktigt kallt. I Innansjön var det häromdagen -29 grader på dagen och -32 grader på kvällen. Min hund Leo tycker inte att det är kul att gå ut.

Annars brukar jag inleda det nya året med att skapa mål för hur jag vill/hoppas att året ska bli. Därför gjorde jag en s.k. "visionboard" som ska fungera lite som en mental kompass för allt roligt jag vill uppleva under 2024. Detta är också sommaren då jag fyller (ofattbara) 60 år, så det är mycket som måste fixas i huset inför familjens besök från olika håll i världen.
Fick också besked om ett möjligt samarbete kring ett än så länge hemligt projekt. Det är så roligt att en person som jag länge respekterat och vars arbete jag beundrar har hört av sig och sagt att hen gärna vill jobba med mig på detta projekt. Berättar mer inom kort!"


10 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page